Çatak İlkokulu
ÇATAK MAH. ÇATAK MERKEZ KÜME EVLERİ ÇATAK ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 34 SAİMBEYLİ / ADANA

VİZYON

Okuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.

MİSYON

Biz, Çatak İlköğretim Okulu çalışanları, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.

2011 yılı Saimbeyli İlçe çapında yapılan bilgi yarışması ilçe birinciliği
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Tekli Öğretim

09:00 : 15:00

Soba

İl merkezine 140 km, ilçe merkezine 40 km.

Çatak köyü dört köyün merkezi konumundadır.